Pravdepodobne veľa blogerov môjho druhu strašne dlho premýšľa, aký recept ako prvý uverejní na svoj nový, voňavý blog. Ktorý bude mať tú česť? Ja som rozmýšľala asi tak 5 sekúnd. Bolo to jasné. Trhanec nie je žiadna veda. On sa vám vlastne nesmie podariť, aby sa podaril.
Mimochodom táto fotka bola vybraná ako fotka dňa na @daybyme.
Celá táto porcia má rovnako veľa bielkovín ako sacharidov a to ma na tom baví.
Na panvicu som vyliala rozmixovaný:
- 1 banán
- 1 vajce
- 50ml sójového mlieka
- 30g práškového proteínu (slaný karamel alebo iný)
- 20g jemných ovsených vločiek
- perníkové korenie
- štipku kypriaceho prášku
Pred otočením na druhú stranu som ho obracačkou rozdelila na štyri časti a každú časť zvrtla osobitne. Keď sa potrhajú, len dobre. Tadá!
Pod kopou karamelového Ehrmann pudingu, tvarohu a arašidového masla Šufan je výživná lakocinka. Dobrú chuť!