Zapečený škoricový bulgur
INGREDIENCIE:
- 60g bulguru
- 200 ml polotučného mlieka (alebo rastlinného)
- 1 banán
- 1 vajíčko
- 20g vanilkového proteínu
- 20g medu
- ½ lyžičky BIO kypriaceho prášku
- ½ lyžičky škorice
POSTUP: Bulgur uvaríme v mlieku tak, aby ostal tvrdší. V miske ručne vyšľaháme vajíčko, proteín, med, kypriaci prášok, škoricu a popučený banán. Do zmesi primiešame vychladnutý bulgur. Nalejeme do vymastenej zapekacej misky a pečieme na 180 stupňov asi 15-20 minút. Bulgur by mal byť na povrchu chrumkavý a vo vnútri vláčny.
Táto porcia obsahuje: 609 kcal
Bielkoviny: 37,7g Sacharidy: 93,9g Tuky: 10g Vláknina: 7,9g