Zapečený škoricový bulgur

INGREDIENCIE:

  • 60g bulguru
  • 200 ml polotučného mlieka (alebo rastlinného)
  • 1 banán
  • 1 vajíčko
  • 20g vanilkového proteínu
  • 20g medu
  • ½ lyžičky BIO kypriaceho prášku
  • ½ lyžičky škorice

POSTUP: Bulgur uvaríme v mlieku tak, aby ostal tvrdší. V miske ručne vyšľaháme vajíčko, proteín, med, kypriaci prášok, škoricu a popučený banán. Do zmesi primiešame vychladnutý bulgur. Nalejeme do vymastenej zapekacej misky a pečieme na 180 stupňov asi 15-20 minút. Bulgur by mal byť na povrchu chrumkavý a vo vnútri vláčny.

Táto porcia obsahuje: 609 kcal   

Bielkoviny: 37,7g          Sacharidy: 93,9g         Tuky: 10g          Vláknina: 7,9g